Halloween Muffins

INGREDIENTE

   

Autor: Andrei Stănescu

Metodă de lucru

Muffin

Se amestecă uleiul, apa și ouăle împreună cu Tegral Dark Moist Cake. Se amestecă cu paleta timp de 5 minute, se toarnă în chese și se coc la temperatura de 165⁰C pentru 20-25 minute.

Ganache dovleac

Se amestecă piureul de dovleac împreună cu Passionata, iar când ajunge la punctul de fierbere se toarnă peste Belcolade Selection Lait Cacao Trace. La final se adaugă untul și se blendează.

Asamblare și decorare

Se injectează ganache în fiecare muffin după care se toarnă o avelină de Ambiante pe suprafață. Punem fiecare muffin cu avelina în jos, presăm pentru a obține o suprafață plană. Muffinul se congelează, iar apoi cu ajutorul unui șablon se aplică decorul specific.

Vezi video

Descoperă rețete de Halloween îngrozitor de bune