Christmas Ball

Rețetă de Crăciun

Ingrediente

MOD DE LUCRU

Brownie

Topiți și încălziți untul, împreună cu ciocolata la 40°C. Ouăle se spumează împreună cu zahărul. Cele două compoziții se amestecă, după care se încorporează făina cernută și sarea. Se toarnă întreaga compoziție într-o tavă și se coace la 175°C pentru 25 minute.

Inserție anason

Se fierbe laptele cu zahărul și anasonul, apoi se toarnă peste gălbenuș (se scot strelutele de anason) și se continuă fierberea până la 85°C. Se toarnă compoziția peste ciocolată, unt de cacao și gelatina hidratată. Compoziția rezultată se toarnă în forme de silicon și se congelează.

Mousse amber

Se aduce laptele și coaja de portocală la punctul de fierbere, apoi se toarnă peste gălbenușuri. Se continuă fierberea până la 85°C. Se adaugă ciocolata și gelatina hidratată în apă rece, După răcire se încorporează Passionata semi-bătută.

Glazură roșie

Se încălzește glazura și se aplică pe produs.