Frământare | 12 minute încet și se adaugă 60% apă și 8 minute rapid după care se adaugă restul de apă și uleiul de măsline. |
---|---|
Temperatură aluat | 26 - 28°C |
Relaxare | 15 minute |
Divizare și modelare | Se împarte aluatul în bucăți de 120 g, se modelează pe lung și se așază în cuva de plastic înfăinată cu făină de grâu dur. |
Dospire | 4°C peste noapte |
Modelare finală | A doua zi se aplatizează aluatul cu degetele până se obține o formă dreptunghiulară. |
Decorare după dospire | Se adaugă Deli Salty Cheese pe mijlocul aluatului, iar, deasupra, jumătăți de roșii cherry și măsline. |
Coacere | Vatră 270°C, cuptor pe vatră 4 - 5 minute |
Tips&Tricks | După coacere se stropește cu ulei de măsline pentru o aromă mai deosebită și se adăugă ceapa verde pentru decor. |
Produsul a fost adăugat în coș
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor