Pinsa Primavera & Cheese

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Frământare 12 minute încet și se adaugă 60% apă și 8 minute rapid după care se adaugă restul de apă și uleiul de măsline.
Temperatură aluat 26 - 28°C
Relaxare 15 minute
Divizare și modelare Se împarte aluatul în bucăți de 120 g, se modelează pe lung și se așază în cuva de plastic înfăinată cu făină de grâu dur.
Dospire 4°C peste noapte
Modelare finală A doua zi se aplatizează aluatul cu degetele până se obține o formă dreptunghiulară.
Decorare după dospire Se adaugă Deli Salty Cheese pe mijlocul aluatului, iar, deasupra, jumătăți de roșii cherry și măsline.
Coacere Vatră
270°C, cuptor pe vatră
4 - 5 minute
Tips&Tricks După coacere se stropește cu ulei de măsline pentru o aromă mai deosebită și se adăugă ceapa verde pentru decor.