Pain au Fromage & Saucisse

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Frământare 4 minute lent + 6 minute rapid
Temperatură aluat 18 - 21°C
Relaxare 10 minute în folie, la -18°C
Laminare Aluatul se turează până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei. 
Relaxare 10 minute în folie, la -18°C
Modelare Se întinde până la grosimea de 3,2 mm. Se decupează dreptunghiuri de 8 cu 12 cm. Se aplică un fitil de Deli Salty Cheese și un stiks cârnat de porc, se închid capetele, acoperind umplutura. 
Dospire finală 55 – 60 minute la 32°C, umiditate relativă 70-80%
Decorare după dospire Se pulverizează cu Sunset Glaze CL și se decorează cu mac și susan.
Coacere Cu puțin abur la începutul coacerii
180°C, cuptor convecție
16 minute