Cheese & Asparagus Danish

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Frământare 4 minute lent + 6 minute rapid
Temperatură aluat 18 - 21°C
Relaxare 10 minute în folie, la -18°C
Laminare Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de grăsime. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de grăsime Mimetic Primeur 10% Butter. Aluatul se întinde până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei. 
Relaxare 10 minute în folie, la -18°C
Modelare Se întinde aluatul până la grosimea de 2,75 mm, după care se taie ștraifuri cu baza de 3 cm și lungimea de 15 cm.
Dospire finală 55 – 60 minute la 32°C, umiditate relativă 70-80%
Decorare după dospire Se apasă cu degetele pe mijlocul aluatului și se toarnă, cu ajutorul unui poș, un fitil de Deli Salty Cheese împreună cu o bucată de sparanghel prefiert. 
Glazurare Înainte de coacere se pulverizează cu Sunset Glaze CL.
Coacere Cu puțin abur la începutul coacerii
180°C, cuptor convecție
14 - 15 minute