Se amestecă toate ingredientele la robot cu paleta. Se întinde între două foi de copt până la grosimea de 2 mm ș i se congelează. Se decupează discuri si se pun deasupra choux-ului înainte de coacere.
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare. Regim de coacere: -cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă -cuptor rotativ sau convecț ie: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.
Se umple choux-ul cu Cremfil Classic Vanilla Eclair
Se hidratează gelatina, se topeș te ș i amestecă cu umplutura de zmeură . Se toarnă cu ajutorul unui poș în forma de silicon de bile ș i se aș ează deasupra choux-ului.