Se amestecă toate ingredientele.
Se întinde aluatul până la grosimea de 2 mm și se mulează în forma de tartă. Se coace la 160°C timp de 15 minute.
Se amestecă zahărul și untul, se adaugă pudra de fistic, apoi treptat ouăle. Se umplu tartele precoapte cu 15 g de cremă. Se pun 2-3 bucăți de zmeură congelată în cremă și se coace totul, din nou, 8-10 minute la 160°C.
Se încălzește frișca, mierea și vanilia. Se adaugă gelatina hidratată și ciocolata.
Se amestecă și se adaugă frișca rece.
Se păstrează la frigider jumătate de zi.
Se spumează și se umple o sferă de 55 mm cu 20 g de ganache spumat.
Se încălzește piureul de zmeură și se adaugă gelatina hidratată. Se lasă să se răcească.
Se aduc la punctul de fierbere toate ingredientele și se așteaptă până acestea ajung la 35-40°C.