Pistachio Cake

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Blat

Se mixează toate ingredientele la viteză mare timp de 8 min, se întinde compoziția într-o tavă și se coace 6 min la 170 0C (cu abur la început).

Bază crocantă

Se încălzește Pralicrac Pistachio și se întinde un strat subțire peste blat.

Mousse de fistic

Se pune laptele împreună cu zahărul pe foc, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste gălbenuș și se continuă fierberea până la 85 0C. Se adaugă peste Belcolade Blanc Selection, gelatina care in prealabil a fost hidratată și Pralirex Pistache. La final se adaugă Passionata semi-bătută.

Inserție de Zmeură

Se pune ca atare inserția de zmeură.

Glazură

Se încălzește Miroir Glassage Neutre, se adaugă Belcolade Selection Blanc topită și colorantul. Se blendează pentru a scoate bulele de aer și se folosește la temperatura de 35-37 0C

Descoperă

Rețete asociate