Modelați sub forma unei franzele alungite. Așezați bucățile de aluat pe panacodul bine înfăinat.
Dospire finală
60 min. la 28°C, 80% RH sau peste noapte la 4°C
Decorare înainte de coacere
Înfăinați și crestați în funcție de modelul dorit
Coacere
Temperatură de coacere
250°C cu abur
Timp de coacere
5 min. la 250°C și apoi 60 min. la 220°C
Specificații
Sursă de fibre
Brutărie
Descoperă
Rețete asociate
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine v-am găsit!
Website-ul nostru folosește cookies
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor