Dark Chocolate & Orange

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Blat

Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute. Se coace la o temperatură de 160 0C pentru aproximativ 10-12 minute.

Bază crocantă

Se încălzește Pralicrac Exotique și se întinde un strat subțire peste blat.

Mousse de ciocolată neagră

Se pune Passionata împreună cu zahărul, zeama și răzătura de portocală pe foc, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste gălbenuș și se continuă fierberea până la 85 0C. Se adaugă peste Belcolade Selection Noir, gelatina care în prealabil a fost hidratată, iar la final se adaugă Passionata semi-bătută.

Inserție de portocale

Se pune ca atare inserția de portocală.

Glazură

Se încălzește Miroir Glassage Noir, se blendează pentru a scoate bulele de aer și se folosește la temperatura de 35-37o C.

Descoperă

Rețete asociate