Cioco mini tartă

Rețetă PatisFrance

INGREDIENTE

ASAMBLARE ȘI FINISARE

  • În cojile de tartă se pune un strat de Prali’Pop.
  • Peste praliné se pun 10 gr de cremeux de ciocolată.
  • Se decorează cu chipsuri de ciocolată de 3 cm.

MOD DE PREPARARE

Sirop de vanilie

Se taie untul în cuburi mici, apoi se amestecă totul.

Se întinde la 2 mm și se lasă să se odihnească la frigider.

Se mulează aluatul în forme. Iar la final se coace 10 min la 155°C.

Popcorn Praliné

Se topește untul de cacao și se amestecă cu praliné.

Se umple tarta cu 3 gr și se lasă la frigider.

Chocolate Cremeux

Se încălzește laptele, frișca și batonul de vanilie.

Se amestecă gălbenușul și zahărul și se fierbe la 85°C.

Se toarnă peste gelatina hidratată și se adaugă ciocolata.

Se amestecă și se lasă să se răcească la frigider.

Se amestecă cu spatula înainte de utilizare.

Descoperă rețete de inspirație cu PatisFrance